Frans Wijning

Over WTS-Support:

WTS-Support is een bedrijf wat gegroeid is uit hobby naar een profesioneel licht- en geluidsbedrijf met een sterke motivatie om een grote speler te worden binnen de licht en geluids-wereld. Vanuit een creatief oogpunt bekijkt WTS elke opdracht om het beste resultaat te kunnen bereiken. Dit gebeurt met een team van mensen die op de hoogte zijn van de hedendaagse wensen van de klant, en met u meedenken over wat er moet gebeuren.

WTS-Support kan u van dienst zijn op veel gebieden. Elk project is uniek en verdient dus zijn eigen aanpak, maar natuurlijk zijn er wel vaste waarden die elke keer terugkomen in ons werk: Service, kwaliteit, veiligheid en uiteraard plezier zijn de peilers onder WTS -Support. Onze eerste stap is een oriènterend gesprek waarbij wordt gekeken naar wat het doel is van het event. Daarna wordt er op locatie naar een indeling gekeken. Als het eenmaal zo ver is zal het project gerealiseerd gaan worden en zal alles op tijd en op een veilige manier neergezet worden.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen ga dan naar de contact pagina om te zien op welke manieren u contact met ons kunt opnemen.